Het coronavirus raakt ons allemaal en het hele land zal zich moeten aanpassen, zo ook TRIKI BEHEER.

We zijn gewoon geopend, maar treffen wel de nodige voorzorgsmaatregelen in verband met het coronavirus:

  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarbij nemen we de hygiënemaatregelen in acht. Dit verwachten we ook van u als onze klant. Bij nieuwe maatregelen vanuit het RIVM passen wij waar nodig het beleid aan;

  • Door de omstandigheden kunt niet meer zomaar binnenlopen op ons kantoor, maar dient u eerst even telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken. Dit om te voorkomen dat u in aanraking komt met andere relaties. Uw gezondheid staat voorop!

  • Heeft u een afspraak en heeft u een of meerdere symptomen? Dan vragen wij u dit telefonisch te melden voorafgaand van een gesprek. Wilt u uit voorzorg uw gesprek cancelen? Laat dit dan tijdig weten. Dit is uiteraard geen probleem!

Verder gaat onze dienstverlening door zoals u dat van ons gewend bent. Wij blijven de best mogelijke service verlenen. Daar kunt u op rekenen. Wij zetten onze kennis in en helpen u graag verder!
Helaas kan dit door de vele vragen en annuleringen van reizen momenteel wat langer duren dan u van ons gewend bent. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

TRIKI BEHEER blijft dus normaal bereikbaar per telefoon of e-mail van
maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.
(Wij hebben pauze van 12:30 tot 13:15 uur)

Up-to-date blijven?
Klik op onderstaande button of download onze TRIKI BEHEER APP.


TRIKI BEHEER APP

We willen iedereen veel sterkte wensen in deze aankomende periode

Hopelijk tot snel onder betere omstandigheden.

Met vriendelijke groet,
TEAM TRIKIBEHEER BV